Om ME Bygg AB

Om ME Bygg AB

Historia

Jag som idag äger och driver ME Bygg heter Mattias Eliasson. Jag har arbetat i branschen i 20 år, men har också rört mig i företaget sedan barnsben då det var min far, Mats Eliasson (ME), som startade upp verksamheten redan år 1974. Mycket har förändrats sedan dess, såväl inom byggbranschen som i världen som stort, men ME Bygg hänger med och intresset för nya lösningar och idéer växer sig bara starkare med åren. 

Vision

ME Bygg är ett familjedrivet byggföretag med stora ambitioner, där fokus alltid ligger på att våra kunder ska känna sig nöjda med vårt arbete – på alla plan. Detta kräver givetvis kompetenta arbetare, men också flexibilitet, kreativitet och effektivitet. Vi vill möta kundernas alla behov, även när helt nya idéer presenteras för oss. Vi vill överträffa kundens förväntningar när projektet är klart och vi vill att tidsramarna ska kännas rimliga.

Med tillstånd för våtrumsbygge har vi möjlighet ett erbjuda totalentreprenad inom bygg, såväl invändigt som utvändigt. Vi går noggrant igenom dina idéer och lägger upp en byggplan baserad på dem.

Arbetsmiljö

För att en verksamhet ska blomstra så måste de som arbetar inom den trivas och sträva framåt. All personal på ME Bygg är inte bara kompetenta byggare utan också entusiastiska hantverkare med stor passion för sitt arbete. Stämningen som råder hos oss är uppsluppen och vi är alltid nyfikna på i kommande projekt.

Vi lägger all vår samlade kraft på att erbjuda byggarbeten och helhetslösningar av mycket hög kvalitet, och därför fortsätter vi att växa och utvecklas år efter år. 

Varmt välkommen till oss med din förfrågan!

Skicka e-post


(Lämna tom)