Våra tjänster

Våra tjänster

Totalentreprenad

Många byggföretag specialiserar sig på en viss sak – kanske våtutrymmen, altanbyggen eller plattsättning. Vi på ME Bygg har gedigen kompetens inom alla områden, så när du behöver bygga om, bygga till eller bygga något helt nytt så finns vi här till din tjänst och fixar själva alla delar i ditt byggprojekt. Detta gör att du som kund slipper bry med att kontakta olika företag, och du slipper pussla med tider och andra överenskommelser - för att inte tala om pengarna du tjänar på att endast jobba med ett enda företag!

Nybyggnation

Nybygge är oerhört spännande, man ska skapa något helt nytt, som världen inte sett förr. Vi som arbetar på ME Bygg har stor erfarenhet av nybyggnation och hjälper dig gärna med idéer och intressanta lösningar om du så önskar. När ditt nybygge står klart är vår ambition att dina förväntningar har överträffats.

Ombyggnation

Ibland måste redan existerande byggen anpassas efter nya krav, behov och önskemål. Kanske är det gamla förfallet, eller så fungerar det helt enkelt inte längre av allt från praktiska till estetiska skäl. Vi hjälper dig med din renovation – från start till mål.

Tillbyggnation

Tillbygge kräver anpassning till den miljö man ska bygga till. Materialval och design måste fungera med den byggnad tillbyggnationen ska stå intill, för att harmoni ska uppnås. Välkommen att konsultera oss inför ditt tillbyggnationsprojekt.

Vårutrymmen

ME Bygg innehar våtrumsbehörighet och är experter på kakelsättning så vi hjälper dig gärna med utrymmen som kök, badrum och tvättstuga.

Skicka e-post


(Lämna tom)